Tämä postaus sisältää ajankohtaisia asusteita, joissa ei mitään sen ihmeellisempää ole. Tylsyysvaroitus on siis paikallaan.

Ensinnäkin Linnealle valmistui yksinkertainen, neliskanttinen ainaoikein-pipo pörröisestä keinokuitulangasta.

1881781.jpg

Pienistä tilkuista tein muksujen "työhanskat", joista tuli kuitenkin liian isot jopa Linnean käteen. Joopati... jospa se käsi siitä vielä näihin kasvais. Tällä kertaa ei intoa riittänyt toiseen yritykseen. Tilkkuja kyllä olis riittänyt... :P

Itselleni syntyi uskomaton taidonnäyte: vanhasta poolopuserosta kauluri.

1881780.jpg

Saman poolopuseron loppuosista tein tytöille uudet kypärämyssyt. Koska ne ovat muuten ihan samanlaiset, niin erotukseksi laitoin isompaan palasen heijastinkangasta yhden sauman väliin törröttämään. Eipähän tarvi sitten pukiessa arpoa ja sovitella, kumpi olikaan kumman. Heijastava ominaisuuskaan ei liene pahitteeksi näillä leveyksillä ja tulevina kuukausina. Kuvassa se pikku heijastin juuri ja juuri pilkahtaa Linnean pään takaa..

1881782.jpg

Koska kypärämyssyjen saumuroiminen oli hauskaa puuhaa, innostuin tekemään vielä toiset. Levittelin aikani trikootilkkuja ja vanhoja T-paitoja ympäriinsä, ennen kuin päädyin tekemään hauskan keltaiset myssyt.

1881736.jpg

Keltaista resoria ei riittänyt molempiin, eikä samaa trikootakaan, joten Linnean myssyyn jouduin laittamaan valkean reunuksen. Vähän tökerön näköinen, mutta toimiipahan taas erotuskeinona myssyjen välillä.

"Hauskan keltainen" kuosi valintana alkoi sitten loppujen lopuksi kaduttaa, kun tajusin, että eiväthän ne sovi yhteen oikein minkään tyttöjen ulkovaatteiden kanssa. Tästä kuvasta voi jo vähän ehkä saada käsitystä siitä asiasta:

1881741.jpg

Muistin samalla, miksi tuon trikoon palasia ylipäätään oli jäänyt käyttämättöminä kaappiin lojumaan. Meidän vaatteet kun tuppaa olemaan enempi kylmän sävyisiä väreiltään, niin ihanasti tuo keltainen sellaisten kanssa riitelee. Tein aikoinaan tuosta Aavalle potkarit, ja ne olivat kyllä muuten erinomaiset, mutta aina niihinkin oli hankalaa löytää edes jotenkin matsaavia yläosia. Että semmoista. No, olkoot vara-/pihamyssyinä nuo sitten..