Hilipatijallaa - tällä viikolla sain pitkästä aikaa korjata mattosatoa. Ja kyseessähän oli kahden kesän sato yhdellä iskulla. Sanottakoon vielä, että edellinen sadonkorjuu tapahtui viisi vuotta sitten, joten ei tähän nyt ihan kyllästymään ole päässyt.

Mattokuvia siis. Oikeastaanhan nämä samat tekeleet on jo näytetty, joten jos haukotuttaa, poistu ihmeessä huomaamattomasti paikalta.

Keittiön uusi matto. Meinasin ottaa sen heti käyttöön ja luutusin oikein lattiankin sen kunniaksi, mutta väritys olikin niin heleänvihreä, että päätin säästää tämän keväämmäksi.

1917572.jpg

Mallikerrasta lähikuva, eli mustista raidoista beigeen raitaan. Nostalgiaa tässä matossa edustaa tummanvihreä raita, joka on tehty omasta vanhasta, lukioaikaisesta lempipuserosta. Musta(nkirjava)t raidat ovat kankaasta jonka dyykkasin edellisen asuinpaikan pesutuvan roskiksesta. Ja niin edelleen.

1917557.jpg

Tämän viimekesäisen pätkämatonkin kuvasin nyt samalla keittiössä, sillä tälle ei toistaiseksi ole omaa paikkaa. Eteiseen kävisi kokonsa puolesta, mutta en raski sinne laittaa ainakaan vielä. Sen verran vaalea on... Tämä olis niin nätti jossain makuuhuoneessa, mutta ei ole niissä näin isoa lattiapaikkaa missään. :(

1917575.jpg

Viimeisin tuotos, eli kahden päivän ex tempore -mattoni sai loistavan kodin tästä alapuoleltani, eli olohuoneesta tietokonepöydän edestä. Musta, sininen ja valkoinen eivät voisi paremmin tähän paikkaan sointua ja pituuskin on justiin. :)

1913095.jpg

Nyt muuten korpeaa ja suuresti, kun kuvat näkyvät tässä vain noin pieninä ja raidat aiheuttavat sitten tuollaista hässäkkää ainakin omalla näytölläni. Ei kyllä tee oikeutta varsinkaan tälle viimeiselle matolle. >:(