Viime yönä sain vihdoin valmiiksi tämän helpon mutta pitkäpiimäisen työn: hahtuvavillainen suojus Aavan pinnasänkyyn patjan päälle.

1670995.jpg

En muistanut mitata tuota ennen kuin petasin sen lakanan alle, mutta vähän liian pienihän siitä tuli, kuten näkyy. :/ Käytin siihen yhden kokonaisen hahtuvakiekon ja toisen kiekon jämät. Tummat ja vaaleat kohdat menevät sitten vähän miten sattuu tuossa, ajattelin ettei sillä ole mitään väliä kun eihän tuo mihinkään lakanan alta näy.

Neuleena helmineule, kas tässä pieni näyte:

1670998.jpg

Mukavan tuntuinen tuli tuosta pinnasta. Toivottavasti tuo käytössä venyy, niinkuin hahtuvatekeleillä on tapana, että yltäisi paremmin koko patjan suojaksi.

Ja toivottavasti tuo edes toimii kosteussuojana niin kuin kuvittelen. ;) Jospa tässä taas uskaltaisi kokeilla yövaipattomuuttakin.

Mutta pakko sanoa, että jos tuollaista vielä joskus erehdyn tekemään, niin valitsen siihen jotkut hauskat värit ja raidoituksen, koskapa muutoin tuollaisen tikuttaminen on hyyyvin tyyylsäää. Mutta toisaalta, jos mulla ei olis ollut joutilaana tuota hahtuvaa, niin olisin varmaan ostanut yksinkertaisesti palan muovifroteeta tuohon patjalle ja siinä se. Olis tullut nopeammin valmistakin. ;D