Aah vaihteeksi pääsin käymään Oulussa Toppilan kierrätyskeskuksessa. Mulla on tuohon "tavarataloon" jokseenkin nostalginen suhde, sillä joskus ennen asuin Toppilassa ja silloin kävin KK:ssa viikoittain - sen useammin en kehdannut, muuten olisin asunut siellä... Nyt pääsen harvemmin, ja silloin kun pääsen se on luksusta.

Tänään teinkin ihan kivoja löytöjä, ja innostuin osan niistä myös kuvaamaan.

Tytöille ostin yhteensä neljä vaatetta, tässä niistä nuorimmaiselle tarkoitetut kaksi mekkoa:

1585640.jpg

Tumma on sellaista babycord-samettia, ja tosi siistikuntoinen. Toivottavasti se mahtuu vielä syyspuolella. Toinen mekko on tuollainen perus trikoojuttu kesäksi.

Itselleni löysin tällaisen hamosen:

1585656.jpg

Tuossa on kuminauhavyötärö, joka on liian löysä mulle, joten fiksaan sen kuntoon. Ajattelin että tuo olis kesällä nätti, vaikka en kauhean paljon ole viime vuosina hameita pitänyt... Mutta kun hinta on 20 c, niin ei tule suurta häviötä, jos jääkin kaapin koristeeksi. Kangas on jotain liukasta, toivottavasti se ei kovin hiosta. :?

Tämä oli mielestäni Löytö:

1585677.jpg

Flanellinen yöpaita naisten kokoa, ehkä M tai L. Aivan ihana kangas! Joku on ehkä tehnyt tuon itse, ja etukaarrokkeen reunaan upotettu pitsintapainen on päästänyt väriä. Mutta onneksi sitä ei ole muualla kuin tuossa pitsin ympärillä. Tästä sais ihania pikkuvaippoja tehtyä. Oli pakko ottaa paita mukaan vaikka meillä ei uusia vaippoja nyt tarvita. Niitä lahjavaippojahan olen kyllä väsännyt... tässä vain on sen verran tyttömäinen kuosi että pitäis melkein tietää että saaja on tyttövauva, hmm. No mutta, aika tavaran kaupittee, sanoo äiti. :D

Lisäksi ostin KK:sta vielä yhden juomalasin ja lelukoiran tytöille. Yhteensä 2,40 e koko roska.