Tänään valmistui Linnean juhlamekon kaveriksi tuollaiset pitsilahkeiset pussihousut.

1722784.jpg

Kuvassa siis esimerkin vuoksi toinen lahje leveänä ja toinen kiristettynä. Molemmilla tavoilla voi pitää. Nuo on siitä samasta lakanasta tehty; pitsin sain kirpparilta löydetystä brodyyrihameesta, punaista nauhaa ostin tänään kangaskaupasta. Helmet on jouluaskartelujen peruja...

1722789.jpg

Tuo housujen malli on tämän kesän Ottobresta, ja ajattelin että sellaiset olisi kivat mekon alla. Kun ei kesällä sukkahousujakaan viitsisi laittaa, ja toisaalta tuntuu aika "rohkealta" olla pukematta neljävuotiaalle yhtään mitään mekon alle. Ei tuo kuitenkaan vielä osaa katsoa miten istuu ja pyllistelee, kyllä siinä pikkupöksyt ja peppu vilkkuisi ennen pitkää kuitenkin. Minusta nuo housut on ihanat ja Linnea ihastui pitseihin ja helmiin. :)

Mutta. Mies luuli näitä yöhousuiksi.:o Hämmästyi kun kuuli että nämä niinkuin sinne häihin olisi tarkoitus laittaa... Voi ikävä! Nyt mua sitten arveluttaa koko housut. Onhan se tosi, että ovat alusvaatteen näköiset, mutta niinhän niiden kuuluukin. Eikö? Sellaista vanhanaikaista tyyliä siis, junou. Onhan se eri asia esitellä juhlaväelle vanhanaikaisia muka-alushousuja kuin niitä todellisia pikku pöksysiä siellä alla... Ja sitten toinen asia mihin mies kiinnitti huomionsa: valkoinen väri. Juu, häihin ei pitäisi pukeutua valkoiseen koska se on morsiamen väri, mutta ei kai tämä koske lapsia hyvänenaika?!

Taas niitä harmaita hiuksia siis. No, onneksi voin tehdä housujen suhteen joko niin tai näin, ja kyllähän nuo ihanat yöhousutkin ovat, jos ei muuta. :P Mutta plääh noita miesten kommentteja... Sanokaa ihmiset mielipiteenne! Tässä vielä kuva mekosta ja housuista yhdessä päällä (neidin tukka varmaan kammataan sitten juhliin vähän hienommin :D):

1722796.jpg