Tämmöinen on pitänyt jo pitemmän aikaa tehdä, mutta nyt viime päivinä on tapahtunut. Kuopukselle kylpytakin tapainen, joka on helppo pukea märän lapsen päälle, johon ei kompastu ja joka pysyy menossa mukana sen aikaa kun tarvitaan.

Vanhan tahraisen pyyhkeen ja osan kummallisesta kuminauha-tarrakiinnityspyyhkeestä uhrasin tähän projektiin. Kaavana ei ollut muuta kuin Aavasta suoraan otetut mitat, joiden mukaan leikkelin ensin takakappaleen ja sen avulla edelleen etukappaleet.

1806080.jpg

Reunakanttausten materiaalia pähkäilin aikani ja päädyin lopulta - syystä jota voimme vain arvailla - kaameaan ampiaisen väriseen pallokuvioiseen puuvillakankaaseen, joka oli edellisessä elämässään mitä hemaisevin miesten kauluspaita (LOL). Hieman harmittaa nyt etten sittenkin valinnut jotakin muuta kangasta... olkoonkin että tämä viivähtää aina viisi minuuttia kerrallaan tytön päällä... silti...

Takin, nutun, mikätuonyton, takakappale on keltainen, mikä näkyykin kaula-aukosta hieman. Toisessa sivussa on oikein kantattu reikä solmimisnauhan pujottamista varten, niin että on sitten helppo osua siihen. Nauhat solmitaan taakse. Yritin saada siitäkin puolesta kuvaa, mutta ainoaksi kelvolliseksi action-kuvaksi jäi tämä etupuolelta napattu otos.

1806081.jpg

Kantteja lukuunottamatta olen tähän tyytyväinen, ja voisin vaikka tehdä samalla periaatteella toisen sitten kun tämä alkaa käydä pieneksi.