Nyt vähän nolottaa - tästä piti tulla ennenkaikkea käsityöblogi, mutta tästä onkin tulossa ostelublogi. Mutta tällainen multa kieltämättä on puuttunut jos mikä - jokin mihin voi heittää raporttia jo pelkästään materiaalihankinnoista. :) Koska onhan se nyt hyvänenaika puolet huvista se kankaiden hanstraaminen! :D (Siltä näyttää ompeluhuoneen komerokin...)

Mutta siis, tänään hain vaihteeksi Myllymuksujen paketin postista ja sieltä löytyi violettia bambujoustofroteeta, raidallista joustofroteeta sekä bambusilkkiä.

1591792.jpg

Violetti on esikoista varten ajateltu - hänellä kun on nyt violetti!violetti!violetti! -kausi. Mulla on yksi mekkomalli mielessä tuohon, mutta saa nähdä tuleeko siitä sellainen vai sittenkin jotain ihan muuta. Mulla tuppaa kyllä monesti käymään niin, että ostan kangasta muka jotain varten, ja sitten se inspiraatio meneekin ohi ja kangas jää odottamaan jotain muuta tarvetta.

Niin, tuolle raitafroteelle ehti jo tässä pakettia odotellessa käydä niin. Kuopuksen unihaalariin sitä ajattelin, mutta kas - tilanne muuttuikin äkisti niin että Aava ei enää käytäkään kokounipukua vaan paitaa ja housua kuten isot tytöt! Jätettiin yövaippa pois, kun se tuntui turhalta ja laittaminen oli hankala ohjelmanumero... Mutta siis tuo frotee, se on niin ihanaa että voin tehdä siitä mitä tahansa muutakin. :D

Ja bambusilkkiä ostin kun ajattelin että siihen voisi olla ihanaa niistää silloin kun on oikein nuha pahimmillaan ja nenä hellänä. Meillä oli viime viikko flunssaviikko, ja siitä kumpusi tuollainen idea - kaikki kun tuntui karhealta nenää vasten. Enää ei olla kipeitä, mutta tuo kangas, tai valmiit liinat jos tulee ommeltua, saa jäädä odottamaan seuraavaa nuhaa - onpahan sitten jotain lohduketta.