Mulla palelee nykyisin melkein aina varpaita. Tällä viikolla valmistui uudet uni-/kotisukat koolatusta seiskaveikasta.

1857058.jpg

Tein lyhytvartiset, koska ei mulla palele kuin vain jalkateriä, ja sisällä tai nukkuessa paksut ja pitkät sukanvarret ahdistaa. Langan noihin otin yhdestä vanhasta palmikkoneuleesta, jonka tein itselleni yläasteikäisenä, ja josta tuli ihan julmetun raskas, leveä ja kuuma. Hieno kyllä muuten... XD Siitäpä nyt saan langat aika moniin sukkiin ja lapasiin, heh. Onneksi on keksitty koolaus! :) Tuon langan värjäsin muistaakseni "orangella", ja osaksi näkyy sitä alkuperäistä luonnonvalkeaa sävyä. Eipä noihin sukkiin mitään kovin yllättäviä kuvioita syntynyt, mutta ihan kivannäköiset ovat. Ja heti pääsivät käyttöön.

Ja mikähän se tämä sitten?

1857069.jpg

Köh, sellainen kokeilu. Näin H&M:n kuvastossa kivan lasten baskerin, jossa oli tuollaisia aaltoraitoja, ja mulla niin inspasi kokeilla tehdä itse vastaavaa. No ei se ihan ensimmäisellä yrittämällä onnistunut. Linnealle yritin tehdä, mutta tuo mahtuu hätinä Aavalle. Ja resori on ihan tökerö, kun se on niin löysä suhteessa muuhun osaan. Opin tässä sen, että aaltokuvioneule vetää niin paljon kasaan, että silmukoita täytyy olla reilusti enemmän kuin resorissa.

En myöskään tykännyt noista rei'istä, joita käytin lisäyksinä tuossa. Tuo on päähän vedettynä niin reikäinen, että se on ihan hellehatuksi sopiva, ja se ei suinkaan ollut tarkoitus. Niinpä kehittelin tiiviimmän aaltomallin, joka nyt on puikoilla, ja silmukoitakin on enemmän. Toivossa on siis hyvä elää ja tikutella.