Olin etsimässä materiaalia johonkin ihan muuhun työhön, kun törmäsin komerossa tällaiseen vähälle käytölle jääneeseen teeppariin:

1785858.jpg

Siis tonttuja ja poroja T-paidassa. Tästä paidasta EI tullut jokavuotista jouluperinnettä... Yritin kai joskus käyttää tätä edes yöpaitana, mutta hopeanvärisissä kuusiprinteissä oli kimalletta, joka tuntui karhealta paljaita käsivarsia vasten, joten sekin käyttöyritys kariutui.

Vuosia se marinoitui kaapissa, mutta nyt keksin sille jotain. Kun kerran paitavaihde on päällä, niin taottava on. Päätin korvata tontut jollain muulla. Itse tummansininen trikoo on paksua ja kohtuulaadukasta. Paita oli jopa leikattu lähes suoraan, joten hyvä siitä oli leikellä tutulla kaavalla...

Tällainen:

1785859.jpg

Pallotrikoo on Myllymuksuilta ja lycrallista, ja tilasin sitä heräteostoksenomaisesti joskus talvella tai keväällä nimenomaan T-paitaa varten. Sitten kuitenkin kesän kynnyksellä tarvitsinkin ohuen pipon itselleni, ja päädyin leikkamaan sen juuri tuosta palloisesta paitapalasta. Eipä siitä sitten enää kokonaista paitaa olisi saanutkaan. Toki kokopalloinen paita olisi ollut hienompi kuin tämä, mutta olen oikeasti hirmuiloinen, että sain jotain järkevää käyttöä sille alkuperäiselle tonttujutulle. Tähän tuli vähän liian kireät hihansuut kyllä, ja sain ajatuksen että jos vielä teen tällä kaavalla, niin seuraavaksi laitan hihansuihin vain rullapäärmeen.

Niin ne tontut. Sain idean että teen siitä printikkäästä etukappaleesta sitten lahjapussin ensi joulun lahjomuksia varten. :D Tiedä sitten kenelle sitä kehtaan käyttää, mutta kuitenkin. Ihan hauska siitä tulee varmaan.