Vaikka meidän Aavan "vaippailu-ura" vetelee viimeisiään, niin tein vielä yhden uuden vaipan. Vaippaa käytetään enää, kun lähdetään kotoa jonnekin ihmisten ilmoille pitemmäksi aikaa, ja taskuvaipat nyt lähinnä tulevat kysymykseen siihen tarkoitukseen. Meidän kaikki taskut ovat tavallista PULia ja fleeceä, ja tuntui inhalta näin kesäilmoilla hauduttaa pienen peppua keinokuidun sisällä. Tein siis taskun breathable-PULista, ja sisäpintana on bambujoustofroteeta.

1616967.jpg

Vaippa on takatarrallinen, ja niitä ei ikinä oikein tiedä, miten päin kuvaisi... mutta edestä kuvasin nyt tuolla tavalla tarrat auki. Kaava on omani, hyväksi havaittu, jo yli vuoden ollut sopiva Aavalle sama malli. Kuvittelen nimenomaan autoon tai muuten istumiseen olevan mukava vaippa tuollainen, missä mahan päälle ei tule paksuja tarroja.

1631504.jpg

Täytteenä taskussa harsopötkö. Ei muuten ole mitään lempipuuhaani tuo PULin ompelu. Inhoan kun ei voi kunnolla ja hartaasti tökkiä nuppineuloja joka väliin. Muuten kyllä sinänsä sujui ihan ok tämän ompelu, sillä vuoritin PULin suosiolla ohuella trikoolla. Kaksi taskua olen ommellut paljaasta PULista, ja riittää mulle. Varsinkin kun kuulin että tämä br olis vielä takkuisempaa ommella kuin tavis..

 

Olin saanut kommenttejakin, kivaa, kiitosta vaan niistä! :)

 

Tuohon eiliseen postaukseen lisäyksenä: pätkäisin tänään siitä pitkähihaisesta keskomekosta ne hihat ja saumuroin rullapäärmeen. Saman tein yksille pienille vauvanhousuille, jotka ovat niin idioottiminit, ettei kukaan täysjärkinen niitä ole Huuto.netistä halunnut multa ostaa. :D Ne on siis Linnean vanhat - taisivat sille pari kertaa juuri mahtua päälle silloin joskus...

1616963.jpg

Rullapäärmettä käytinkin ensimmäistä kertaa mihinkään oikeaan tarkoitukseen. Housuihin sain venyttämällä aikaiseksi ihan kivat röyhelöt - kuva ei ehkä tee oikeutta - mutta mekon hihansuut ei juuri venyneet koskapa trikoo on niilläkohtaa jokseenkin pystysuuntaista. :/ Sama se, asiansa ajaa. Veinkin jo postiin nämä avustusvaatteet, joten se luku on nyt loppuunkirjoitettu minun osaltani.